Програмата поддържа множество аудио формати и предлага различни функции за

...
Програмата поддържа множество аудио формати и предлага различни функции за
Коментари Харесай

Switch Audio File Converter – богат на функции конвертор на музика


Програмата поддържа голям брой аудио формати и предлага разнообразни функционалности за смяна на звука на мелодиите (екранна фотография: Switch Audio File Converter)

Преобразуването на аудио може да ви помогне да извършите избрани файлове по-съвместими с устройството, на което желаете да ги слушате, и в някои случаи даже да ви спести малко място за предпазване. Инструментите, които улесняват подобен развой, остават скъпи и в ерата на стрийминга.

Софтуерът предлага нужните принадлежности за конвертиране на партиди от аудио файлове с минимални старания. Освен че поддържа голям брой формати, програмата включва и разнообразни функционалности за смяна на звука на мелодиите.

Конвертирането на голям брой песни едновременно не е проблем с този инструмент. Добавянето на вашите мелодии, избирането на изходния формат и по-късно конфигурирането на преобразуването е развой, към който можете бързо да се приспособите, защото е много елементарен.

От позиция на конфигурацията, можете да измененията битрейта на вашите мелодии, да коригирате техния динамичен диапазон, както и да измененията метаданните им. Всички тези варианти са в едно и също меню, тъй че осъществяването на сходни модификации става безпрепятствено и естествено.

Програмата поддържа голям брой формати за конвертиране и несъмнено ще останете удовлетворени от това многообразие. Switch Audio File Converter включва също раздел Effects, който съдържа серия от помощни стратегии за смяна на звука на песните. Налични са усилвател на звука, нормализатор, звуков компресор и еквалайзер.

Нещо повече, можете да добавите филтри към вашата музика, с цел да я измененията в допълнение. Високочестотни и нискочестотни филтри, понижаване на шума – това са единствено някои от предлаганите принадлежности.

В умозаключение, Switch Audio File Converter ще ви помогне да обръщате вашата музикална библиотека без проблеми. Допълнителните принадлежности за редактиране също заслужават внимание, защото вършат програмата привлекателен избор за разнообразни консуматори.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР