Програмата на Пловдив - европейска столица на културата включва над

...
Програмата на Пловдив - европейска столица на културата включва над
Коментари Харесай

Раздават 20 хиляди одеяла за откриването на Европейската столица на културата

Програмата на " Пловдив - европейска столица на културата " включва над 300 плана, които още сега на техния асортимент са с избрани местоположения, с избрани места, с избрани дати за осъществяване. Това сподели в студиото на " Още от деня " кметът на града Иван Тотев. По думите му, в Пловдив има доста благоприятни условия за осъществяване на събития, изключително през летните месеци - Античния спектакъл, концертната зала, Дома на културата " Борис Христов ", кино-театъра с Драматичния спектакъл, огромната спортна зала. Има доста обществени местоположения и места, където да се организират тези събития, посочи той.

Пловдив
 Иван Тотев, кмет на Пловдив: Стартът е на 12 януари, което е едно от най-мащабните събития, които ще имаме, като от неговата мащабност като очакване на аудитория, като мащаб - това е събитието на 12 януари, от 19:00 часа в центъра на Пловдив. Това е кулминационната точка на един откриващ уикенд, който стартира още от петък с доста събития през трите дни. Сцената е 30-метрова на едно от местата, които дават опция за най-голяма видимост към нея, също така тя е 360-градусова сцена. Това е единственото място, където може да се разположи такова оборудване. Очакват се сред 30 и 50 хиляди души на това събитие.
Заради предстоящите минусови температури в събота общината се е погрижила да има няколко топли точки, от където феновете ще могат да си купят топъл чай. Но най-интересното е, че община Пловдив е подготвила и 20 000 одеяла и шалове, брадирани с логото, с цел да е топло на хората и да им останат за спомен, сподели още Иван Тотев.
 Европейска комисия пожела триумф на Пловдив и Матера - европейските столици на културата за 2019 Европейска комисия пожела триумф на Пловдив и Матера - европейските столици на културата за 2019
От 1 януари 2019 година в продължение на една година Пловдив (България) и Матера (Италия) ще носят званието „ Европейска столица на културата “, оповестиха д...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР