Програмата Acronis Cyber Foundation подпомага образованието и обученията по ИТ

...
Програмата Acronis Cyber Foundation подпомага образованието и обученията по ИТ
Коментари Харесай

Acronis и GoDaddy строят училища за децата в пренебрегнати общности


Програмата Acronis Cyber Foundation подкрепя образованието и образованията по ИТ умения в общности по целия свят (снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis, с поддръжката на GoDaddy Pro, обезпечи усъвършенствана инфраструктура и просветителни благоприятни условия за над 645 възпитаници в подценени общности. В рамките на програмата Acronis Cyber Foundation бяха построени две нови учебни заведения в Сиера Леоне и Гватемала.

Двата строителни плана се вписват в задачата на Програмата да оказва помощ и да дава нови благоприятни условия на децата посредством съвременна просветителна инфраструктура и просветителна среда, показаха от Acronis.

Средно учебно заведение „ Барбара ” в Сиера Леоне беше приключено през септември 2022 година Изградени са три обособени здания, проектирани да обезпечават обилие от естествена светлина и чист въздух. Училището се намира в махалата Барбара в региона Порт Локо на Сиера Леоне. Това е аграрни район, където множеството фамилии имат приход от приблизително под 2 $ на ден.

Строен с устойчиви материали, налични в непосредствена непосредственост – в това число бамбук и тухлена зидария – градежът стартира през декември 2021 година взаимно с НПО-партньора Forikolo. Очаква се в новата постройка да учат 120 деца.
още по темата
Училището интегрира улеснения в поддръжка на учениците в неравностойно състояние, хигиенична зала за девойките, както и непрекъснато подсигуряване на безвъзмездни хигиенични артикули.

През 2019 година програмата Acronis Cyber Foundation, Cloudfest и Неправителствени организации сътрудникът Esperanza e.V. построиха пет нови класни стаи за разширение на съществуващото Официално градско смесено учебно заведение Сан Антонио в Гватемала. Преди намесата на програмата всички 525 възпитаници в учебното заведение споделяха общо 10 класни стаи. Това водеше до доста препълване на пространствата.

GoDaddy Pro се причисли към самодейността през 2021 година и оказа помощ за финансиране на най-новия строителен план, който включва препроектиране и разширение на три класни стаи в съществуващата постройка, четири спомагателни класни стаи и уместно стълбище. Следващата цел за учебното заведение в Сан Антонио в Гватемала ще бъде създаване на съвременен компютърен кабинет, който ще разреши на учениците да усъвършенстват просветителните запаси.

Основана през 2018 година, Програмата Acronis Cyber Foundation Program е отдадена извънредно на образованието посредством финансиране на построяването на учебни заведения и обезпечаването на образования за ИТ умения в общности по целия свят.

В допълнение към построяването на 18 учебни заведения и 7 компютърни кабинета, Програмата е ангажирана и с просветителни планове, в които вземат участие над 19 000 души по целия свят, обхванати от стратегиите за ИТ умения на Acronis. Тя е осигурила филантропична помощ за над 5000 души в подценени общности.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР