Програма на концертаЙоханес БрамсУнгарски танц №5Пьотр Илич ЧайковскиЛешникотрошачкатаТанц на захарната

...
Програма на концертаЙоханес БрамсУнгарски танц №5Пьотр Илич ЧайковскиЛешникотрошачкатаТанц на захарната
Коментари Харесай

Какво е Коледа без бал ... на възглавници

Програма на концерта

Йоханес Брамс

Унгарски танц №5

Пьотр Илич Чайковски
" Лешникотрошачката "
Танц на захарната самодива
Трепак

Йохан Щраус
Кайзер Валс
Полката на Анна
Пицикато полка
Трич – трач полка
Радецки марш
Коледна китка

Жул Щайн
Let it snow

Много танци и хубава празнична музика - това дават обещание на дребните фенове на класическата музика уредниците на поредицата " Концерти на възглавници ". На 10 декември те канят публиката на Бал на възглавници с осъществяванията на камерния оркестър " Виртуози " с концертмайстор Ивайло Данаилов.

В програмата са " Валс на цветята " от Чайковски, " Кайзер валс " от Йохан Щраус и " Славянски танци " от Дворжак, а в духа на Коледа - сюитата " Лешникотрошачката ".

Концертите са от 11 ч., 14 ч. и 17ч. в постройката на Съюза на архитектите на столичната улица " Кракра " №11, а след всеки от тях децата ще могат да се срещнат с музикантите и инструментите в оркестъра - цигулка, виола, виолончело и контрабас.
Един час преди всеки концерт стартират обичайна " Работилница на възглавници ", в която децата ще могат да декорират своя музикална елха за спомен. Участието в нея е гратис. Посетители ще могат да си изберат и подарък от коледното ревю, което съпровожда концерта. Билети за събитието се оферират на място преди всеки концерт при съществуване на свободни места, както и авансово на в уеб страницата на уредниците.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти на възглавници (164)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР