Програма минимум - да приемем бюджета и да приемем закони,

...
Програма минимум - да приемем бюджета и да приемем закони,
Коментари Харесай

Бойко Борисов постави две цели пред преговорите с ПП-ДБ

Програма най-малко - да приемем бюджета и да приемем закони, и по-късно отиваме на изборите, стратегия най-много - с разсъдък да се направи едно положително политическо, експертно, ръководство. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, написа Факти.бг.

Не оставяйте с усещане, че нещо се е трансформирало сред двете партии. Има тематики, които би трябвало да бъдат решени в идващите две седмици. В изявлението на господин Василев през днешния ден видях много повече покорност във връзка с финансовите разноски. Видях нещо много по-различно от предизборното говорене и това ни дава оптимизъм. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Днес имахме среща с нашите съществени съперници на изборите, така наречен лидерска среща. Опоненти даже е мека дума, само че нагледно казано - гневна акция, която се водеше и от тяхна, и от наша страна. Когато се види законодателната стратегия, когато се види метода, по който приказват по отношение на Бюджета - напълно друго от други години, - оставаш с усещането, че сме даже една и съща партия. А когато Асен Василев безусловно вярно предложи да минем и по Управленска стратегия, в секторите опазване на здравето, обучение, енергетика, и други, - тъй като с изключение на рестриктивните ограничения, които би трябвало да се вземат в Бюджета, - има и неща, които сме поели като обещания към нашите гласоподаватели - мисля в идващите дни както по законодателната рамка има група, по Бюджета също, следва да се стартира работа по Програма за ръководство в идващите години. Това още повече ще даде сигурност, че може да се откри едно обикновено ръководство - дали за малко, дали на ротационен принцип ", уточни още той.

" Ако можем да реализираме да няма борба, каквато имаше в последните години в Народното събрание, ще бъде добре. Конфронтацията докара до обедняване и рецесии ", съобщи още Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР