Прогнозите, че след ерата на единовластието на Боко идва безвластие

...
Прогнозите, че след ерата на единовластието на Боко идва безвластие
Коментари Харесай

Бареков: Дотук Радев подпали война с Турция и Украйна. Слава богу, днес е почивен ден. От понеделник Радев овладява цялата държава, ще видите кон боб яде ли

Прогнозите, че след ерата на единовластието на Боко идва безредие и интервал на къси държавни управления и партиен разпад, се оказаха на половина правилни.

Разпадът на партиите и Народното събрание е цялостен, само че властта, и то цялата – от понеделник ще е в ръцете единствено на един човек, освен това човек под пагон. И то за доста време напред.

За информация: при цялото си наличие във властта Борисов имаше двама президенти от опозицията против себе си (Първанов и Радев) и единствено един негов.

Сега Радев ще държи всичко в свои ръце и ще бъде съпротива самичък на себе си, заобиколен от голям брой пропаднали партийки със затихващи функционалности.

Радев ще мести фигурките в Народното събрание като пешки на шахматната дъска, а като му омръзнат ще ги бута и ще ги кара са се редят изначало.
свързани новини68044преди 13 часа72157преди 16 часа
Така отреди 1/3 от „ мъдрия “ български народ, тъй като останалите 70% към този момент не имат вяра на никого и на нищо и дори не вървят до машините да се мъчат с касовите бележки. Те ще са тези, с които Радев и спътниците му скоро ще си имат проблеми.

Очевидно новият режим беше натрапен силово извън, а тези, които го постановиха, не са поемали задължения към българския народ. Обратното – новият държател тук е поел тежки задължения към тях. Цялата локална олигархия, която целокупно застана зад Радев и харвардските му протежета поради проблемите си с Гешев и Борисов, скоро ще разбере на гърба си „ кон фасул яде ли “.

Дотук ген. Радев подпали война с Турция и Украйна. Слава Богу, през днешния ден е почивен ден.



Ето какво е политическа непоклатимост.

Половината държавно управление е на двама измамници от някакъв сбирщайн без фактическа партия зад тила си и без политическа физиономия и идеология, а другата половина ще е на трите предпоследни изгубили обединения, за които това ще е последният парламент преди да изчезнат вечно. От тези трите единствено една е същинска партия.

Двама от партийните водачи са в оставка, а третият е потопен безследно от април и единствено написа понякога по фб от дивана у дома. От тези партии единствено една е законна в Европарламента. Четворна коалиция от несъществуващи действително субекти, които е събрал единствено ползата и не могат да се понасят нито те самите, нито между тях.

В съпротива отива половината парламент, в който са единствените две същински партии – втората и третата. Те са и законно приети в Европа от огромните политически фамилии. Третата партия в съпротива показва настройките против имунизациите и против Еврозоната на болшинството от българските жители.

Николай Бареков
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР