Профилната снимка на изчезналата Ивана във фейсбук е била сменена.17-годишното

...
Профилната снимка на изчезналата Ивана във фейсбук е била сменена.17-годишното
Коментари Харесай

Профилната снимка на изчезналата Ивана във фейсбук е била сменена

Профилната фотография на изчезналата Ивана във фейсбук е била заменена.17-годишното момиче от Дупница, изчезна предишния четвъртък, и към този момент пет дни стотици служители на реда, горски, планински спасители и доброволци я търсят.

Ивана си тръгнала от учебно заведение по обяд като оставила телефона и чантата си в класната стая. Оттогава следите й се губят.

Профилната фотография на изчезналата Ивана

При постоянно ревизиране на фейсбук профила й бе видяно, че фотографията е заменена, което е цялостна мистерия. Тя би трябвало да няма телефон със себе си, само че кой ли има достъп до нейния профил?

Кметът на Дупница Първан Дангов съобщи, че ще изиска писмени пояснения от директорката и психолога в учебното заведение на момичето, както и от нейния класен началник, напомня SafeNews.

Според Дангов до изгубването на детето се е стигнало, тъй като „ някой не си е приключил работата ”.

„ Имам неофициална информация, че държанието на Ивана е било известно на всички. Най-малкото на класната ръководителка. Учениците са проявявали експанзия по отношение на нея, узнавайки за това държание. Знаете ли какъв брой жестоки могат да бъдат децата, изключително в тази възраст? Ивана е била дете със заболяване ”, заяви Дангов.

В събота, преди тунела на основния път Е-79, беше намерено якето, което Ивана носела, когато е забелязана за последно. В акцията по издирването се включиха над 150 служители на реда и жандармеристи, доброволци и следови кучета.

Източник: 24 часа

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР