Професор Стефан Константинов, бивш здравен министър и директор на раковата

...
Професор Стефан Константинов, бивш здравен министър и директор на раковата
Коментари Харесай

Лични интереси седят зад протестите смята директорът на онкоболницата в София

Професор Стефан Константинов, някогашен здравен министър и шеф на раковата болница в София, заподозря персонални ползи в основата на митинга на медици и пациенти. Пред btv той застана с името си и подсигурява, че заплаха за хората с онкологични болести няма.
" Професор Куртев и неговата брачна половинка са измежду тези хора ", уточни доктор Константинов хората с ползи, които са в основата на митинга.
" Абсолютно е неточно. Как се тормозят, като ми дават документи за доброволци (в Коронавирус звеното, бел. ред.). Аз съм от три години шеф там. Хората са спокойни и знаят, че няма да ги подведа. Просто имаме сложен миг, само че ще се оправим ", уточни още шефът на онкологията.
Припомняме, че те упорстват да не се разкриват covid кревати в болничното заведение, както е разпоредил здравният министър. 

Проф. Константинов описа още, че тази заран в 4 ч. сутринта в лечебното заведение е пристигнал пациент в тежко състоние. Нивото на кислорода е било доста ниско, пациентът колкото да е дишал. Бил е признат незабавно.
Приемането на такива пациенти обаче не крие заплаха за останалите, които се лекуват в раковата болница, увери още веднъж доктор Константинов.
 Протест на медиците от онкоболницата в София поради разкриване на Коронавирус зона Протест на медиците от онкоболницата в София поради разкриване на Коронавирус зона
В 8 часа медици от столичната онкологична болница (УСБАЛО ЕАД) излизат на митинг пред лечебното заведение, оповестява БНР. Причината е...
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР