Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза

...
Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза
Коментари Харесай

Обикновено Запазва Мълчание, Но Този Път Не Издържа! Сестрата На Бойко Борисов С Много Тежки Думи

" Професор Петров го познавам като пациент. Имах доста тежка диагноза и лекарите реагираха доста бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим положителните експерти и хора – тези, които одобряват положението на пациента като своя страст, а проф. Петров е тъкмо подобен ", уточни доктор Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Тя добави, че не може да разяснява решенията на брат си в професионален аспект, защото излизат от нейната компетентност.

" Професор Петров, просто се дръжте! Толкова доста пациенти дължат живота си на Вас! Да си шеф или министър е краткотрайно ", прикани Красимира Иванова, която е един от водещите неонатолози у нас.

Сестрата на премиера изясни, че най-тежкият миг за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болничното заведение, за която работела преди 15 години.

" Останах без работа. Тогава Бойко беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, само че незабавно ме попитаха дали той не ми е оказал помощ, с цел да стартира. Аз съм доктор, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала у дома пък щяха да ме питат по какъв начин се устоявам ", описа доктор Красимира Иванова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР