Професионалната боксьорка от Австралия Ибани Бриджис сподели селфи с едрите

...
Професионалната боксьорка от Австралия Ибани Бриджис сподели селфи с едрите
Коментари Харесай

Боксьорка показа гърди: По дяволите Pfizer

Професионалната боксьорка от Австралия Ибани Бриджис показа селфи с едрите си гърди в обществените мрежи, шегувайки се, че имунизацията против ковид ги е направила по-големи, написа " Сън “.

Зашеметяващата австралийка не се срами да демонстрира впечатляващите си форми, поради което не един път е била блокирана от Instagram и Twitter.

Сега Бриджис театралничи в синьо горнище с цветя, с много изрязано деколте, от което изскачат активите й, надписвайки: " По дяволите " Pfizer " “.

Тя отговори на истинския туит и със скрийншот от публикация със заглавие: " Жените настояват, че имат по-големи цици след ваксина на " Pfizer " “.

По-рано този месец 35-годишната блондинка-бомбардировачка показа фотография, облечена единствено с прашки и чифт боксови ръкавици. Тя се оплака от тролове в мрежата, които непрестанно рапортуват изявленията й и те са блокирани. Това обаче не стопира боксьорката да намира други подходи, с цел да радва почитателите си.

Една такава преживелица бе, когато се появиха по долни дрехи и подвигнаха шал на Лийдс Юнайтед над главата си на кантара преди мача си през септември. Тогава тя завоюва борбата си с Мейлис Ганглоф в Хедингли.

Австралийката може да се похвали с връх 7-1 в професионалния бокс, като единствената й загуба пристигна против Шанън Кортни на Copper Box Arena през април 2021 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР