Проф. Неумивакин получил разрешение да привлече най-добрите лекари и учени

...
Проф. Неумивакин получил разрешение да привлече най-добрите лекари и учени
Коментари Харесай

ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН: „ДА БЪДЕШ ЗДРАВ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!“

Проф. Неумивакин получил позволение да притегли най-хубавите лекари и учени и основали неповторима система за възстановяване на здравето, с помощта на която съветските космонавти не са боледували повече от половин век.

„ Все отново открих главната причина, заради която човек се разболява “, споделя професорът.

Той споделя, че представляваме енергийна система, жива машина. Вътре имаме „ конвейер “, а устата е „ система за накъсване “, т.е. не би трябвало да гълтаме храна, а да я дъвчем усърдно, на процедура да я „ пием “. В това време „ компютърът “ – мозъкът – вижда: самун, каша, парче месо и издава съответните команди, а точно: за месото е нужна по-концентрирана солна киселина, а за хляба – малко по-малко.

Факт е, че в клетката минава единствено „ чиста “ вода. Именно по тази причина се нужни два литра дневно. Газираните питиета, са нездравословни артикули, които клетката би трябвало да пречисти. Кафето и чаят обезпечават временен прилив на сила, само че това единствено изостря неналичието на вода.

„ Мръсната “ вода навлиза в клетката и вместо да получава сила, тя би трябвало да я изразходва за пречистване на течността.

Няма значение в какво ще се трансформира приемът на „ нечиста “ течност: атеросклероза, хипертония, аритмия…

Докторът твърди, че има положения, свързани със запушване на организма. В него клетките стартират да живеят на практика в гнила среда, съвсем без О2. Следователно те мутират. Тялото си знае: положителното и злото постоянно са наоколо. Но положителното не би трябвало да разрешава на злото да се популяризира.

Много постоянно се подценява фактът, че водата е най-хубавият електролит, тя е сила. Без нея митохондриите, един тип водноелектрически централи, които доставят клетката с сила, не могат да действат обикновено. И първият орган, който страда от липса на вода, е мозъкът. Оттук следва нервност, главоболие, мигрена, отмалялост, неприятно показване в ученето.

Ако човек е сигурен, че заболяването е краткотрайно положение, тогава той може да се отърве от нея. За да извършите това, първо би трябвало да погледнете какво не е наред в животът му, да се покае за греховете си, да изиска амнистия от хората, които и наранил. Така настройвате мозъкът си за развой на възобновяване.

Професорът хвърля бомба, като декларира, че сърцето… не е в гърдите, че то е мотор за изпомпване на течност, а главното се намира малко под пъпа …

На фона на „ шлаките “, които са в тялото, кръвта се сгъстява, сърцето би трябвало да поставя повече старания, с цел да тласка тази кръв. Този орган не има силата на 500 мускула, с цел да може, да изпомпва такава кръв. Следователно, сърцето работи добре с чиста кръв, а не с съсредоточена.

Малко хора знаят, че вода би трябвало да се пие 10-15 минути преди хранене – една-две чаши. Така свободно минава по дребната кривина на стомаха и се събира в региона на дванадесетопръстника, където се натрупват алкали.

Някои хора след 60-70 години, стартират да пият към два литра чиста вода дневно, бръчките им се изглаждат, а перисталтиката на червата се възстановява.

Ако се храним след седем вечерта, няма да бъдем здрави, тъй като инсулинът, секретиран от панкреаса в 19:00 ч., обработва храната в продължение на два часа. А от 21:00 ч. панкреасът би трябвало да „ спи “ дружно със стомаха. След това предават щафетата на епифизата, която създава мелатонин, хормон на растежа, който се отделя в 23:00 ч.

Професор Неумивакин приказва и за мъдростта на сътворението. Висшият принцип лежи в основата на Вселената и всички процеси, които се случват в нея. Но ние сме изкривили висшите закони, фокусирани върху материалното, съвсем забравяйки за духовното. Оказва се, че желаеме, да вземем оптимално от живота, без да дадем нищо в подмяна. А това е изрично нарушаване на естественото равновесие.

Трябва ли да променим света към себе си, в името на нашите усеща и импулсите на душата?

Отговорът е повече от обикновен и прочут от преди хиляди години: Не причинявайте на различен това, което не желаете да причинят на вас. Запомнете, че сме част от всичко към нас. ВСИЧКО (видимо и невидимо) е взаимосвързано. Ако сте сторили зло на някого, знайте, че преди всичко сте го създали на себе си. Наранявайки другите с вашите мисли и каузи, вие разрушавате себе си, своята духовна и морална основа. А увреждането на душата неизбежно води до заболявания на физическото тяло, и преждевременна гибел. Има единствено един метод да се избегне – да стартираме, да вършим положително, да градим духовното, а не материалното в живота.

Прераждането стартира от земята, познаването на природата, познаването, разбирането и използването на безпогрешните Вселенски закони, любовта към всичко движимо и недвижимо, желанието да се резервира за потомството – това е пътят към възобновяване на духовното и напредъка на добродетелта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР