Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две

...
Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две
Коментари Харесай

Има 2 рецепти, които спират грипа! Направете ги и после ми се обадете (непробиваем щит сред епидемия)

Проф. Мермерски дава гаранция на 200 % за тези две предписания срещу грип!
Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават от ден на ден. Както от дълго време е ясно, антибиотиците не оказват помощ. А, с цел да получим единствените читави медикаменти от джипито, би трябвало да го посетим още в първите часове на болестта. Иначе те също стопират да работят.

Проф. Мермерски обаче от години е почнал война с вирусите и грипа и от дълго време е съумял да ги надвие. Самият той не е боледувал от доста години, което е най-хубавата гаранция за силата на рецептите му.

Всъщност това не са негови предписания, а лекове от природата. Които той е проучил, събрал и употребява по най-хубавия и рационален метод. Първата му рецепта срещу грип е ударна за организма и му набира голям брой защитни сили.

Тя се явява като непробиваем щит даже по време на зараза, само че е належащо да се стартира допустимо най-бързо. Особено в случай че работите и се движите повече измежду хора.

“Вземете си 300 грама джинджифил – настърган, един настърган лимон и 400 грама същински мед. Смесете ги хубаво и ги разбъркайте в буркан. От тях всеки ден приемайте по две-три лъжички. По всяко време, само че изключително добре е да започнете с една заран на гладно ”, изяснява Мермерски.

Втората му рецепта срещу грип е да поставите 40-ина капки от 30-процентова прополисова смес в чаша с топла вода или с мляко. Изпивате ги и след това не ядете нищо към 30 минути. Това се прави през два часа, с цел да бъде ударен приемът и доста по-ефективен.

Проф. Мермерски дава и още един безвъзмезден съвет. В мига, в който почувствате, че имате хрема, натопете една съчка с памук още веднъж в клеева смес от 30 %.

След това намажете с нея вътрешността на ноздрите си и ще видите, че от хремата няма да има диря. При това не след час, а единствено след минути. Няма по-силни и ефикасни национални медикаменти от посочените, твърди специалистът. А който не има вяра, то си е за него – всеки има правото на избор.

Инфо: bg7

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР