Проф. Анастас Герджиков излезе на президентския дебат като равен с

...
Проф. Анастас Герджиков излезе на президентския дебат като равен с
Коментари Харесай

Първан Симеонов от Галъп: Проф. Герджиков показа, че може да е президент на България. Балотажът няма да е лесен за Радев

Проф. Анастас Герджиков излезе на президентския спор като еднакъв с еднакъв с Румен Радев и сподели, че може да е президент на България. Това съобщи Първан Симеонов от „ Галъп Интернешънъл “. " По време на снощния президентски спор стана замяна на позиции и съвсем нямаше неточности ", добави той.

Според него балотажът няма да е елементарен за Радев, само че настоящият президент влиза като любимец в него.

Първан Симеонов означи, че би трябвало да се внимава с нагнетяването на напрежението и такива неочаквани митинги като вчерашните пред Турското посолство не е нищо друго с изключение на игра с огъня.

Боряна Димитрова от „ Алфа Рисърч “, която също участва в студиото на Българска национална телевизия съобщи, че дебатът сред Радев и Герджиков бил доста значим, с цел да се видят главните позиции на претендентите. " Колкото повече има диспути, толкоз повече се съживява възприятието за политиката ", уточни тя. На дебата се видели неща, по които има много съществени разграничения и разлики. Има едно опълчване сред част от заявените и афиширани стремежи сред това, което сервира Румен Радев, уточни Димитрова.

" Румен Радев изнесе много сериозен обхват от проблеми, присъщи на изпълнителните власт. на дебата се видя конфликт на позиции, само че и двамата кандидат-президенти останаха на територията, която им е най-близка ", сподели Боряна Димитрова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР