Проектоправителството на ГЕРБ напомня за старото. , за да не

...
Проектоправителството на ГЕРБ напомня за старото. , за да не
Коментари Харесай

Владо Йончев: Кабинетът на ГЕРБ - верните хора плюс дежурните натегачи

 „ Проектоправителството на ГЕРБ припомня за остарялото. , с цел да не нервират хората .... ГЕРБ не поставят изпитание този кабинет да мине. Ако имаше изпитание, щеше да има консенсусни фигури, хора с валенции към другите партии, а в този момент виждаме правилните хора на Бойко Борисов плюс дежурните натегачи “. Това разяснява пред БНР главният редактор на OFFnews Владо Йончев. 

Според него се усеща връщане към нормалността: 

„ Обнадежден съм от това, което се случва в Народното събрание. Там има хора - цветни, ефектни, приказват каквото мислят, хора с отзиви. Не са предаватели на опорки, които слушахме години обратно ... Как ще ръководят - рано е да се каже, само че има връщане към демокрацията. Народното събрание в този момент е място за обмяна на хрумвания, спори се. Това е смисълът на демокрацията - да се разискват политически хрумвания “. 

място от общо 180 страни, включени в показателя. В предаването „ 12+3 “ Йончев разяснява тематиката: 

„ Косово, където до неотдавна имаше война, етническо пречистване, е 40 места пред нас. Хонконг, където непрекъснато има митинги, приказва се за цензура, е на 80 място. Изостанала Албания е на 83 място. Пред нас са Гамбия, Хаити, Лесото, Северна Македония. Вече не сме в третия свят, ние сме в най-лошото на третия свят . Това ще се промени, България ще се върне на естественото си място - сред 60 и 70, където беше години наред, преди да пристигна това безумство, в което живяхме последните 11 години. Отказът на страната да върви по разпоредбите на парламентарната народна власт. Това си отива ... Не знам дали чисто стопански, като качество на живот и обществено състояние идващото държавно управление ще ръководи по-добре, само че съм сигурен, че като възприятие за независимост, за нормалност, за това, че сме жители, нещата внезапно ще се подобрят “. 

Интервюто с Владимир Йончев можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР