Проектът за санирането на детска ясла №3 в община Монтана

...
Проектът за санирането на детска ясла №3 в община Монтана
Коментари Харесай

Санират детска ясла в Монтана по проект Красива България

Проектът за санирането на детска ясла №3 в община Монтана получи утвърждение от Министерството на труда и обществената политика по стратегия Красива България, заяви кметът Златко Живков.
На постройката ще бъде осъществена хидро и топлоизолация на външната фасада и покрива, както и сложена нова мълниезащитна апаратура.
Проектът е на стойност 236 927 лв. – половината са обезпечени от страната, половината са от общината. Срокът за осъществяването на ремонтните действия е три месеца, като съгласно изискванията на програмата за работата ще бъдат наети 15 трайно безработни хора.
Обновяването на постройката на детска ясла № 3 стартира още през предходната година. Тогава общината обезпечи 100 хиляди лв. и получи финансиране от общественото министерство за 49 993 лв.. Със средствата бе сменена дограмата, ел инсталацията, осветителните тела и изработен вътрешен ремонт на пространствата.
От 2000 година до момента в община Монтана са изпълнени 20 плана по стратегия „ Красива България” множеството от тях са реконструкции на външни фасади на публични здания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР