Проектът за първия студентски кампус е готов. Проектът ще е

...
Проектът за първия студентски кампус е готов. Проектът ще е
Коментари Харесай

Димитър Дилчев, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „ Студентски”: Основната ми цел е инфраструктурата в квартала да изглежда по-хубаво, уютно и чисто

Проектът за първия студентски кампус е подготвен. Проектът ще е доста хубав, ще е на ниска цена и елементарен за поддръжка. Догодина ще забележим финалния аспект. Проектът ще се финансира от Министерството на образованието. Това съобщи в студиото на Izbori.bg Димитър Дилчев, претендент за кмет на столичния регион “Студентски” от ГЕРБ.

"Район "Студентски " става по-зелен, а главната ми цел е да го опазим от презастрояване ", разкри Дилчев.

"Всички детски градини в Студентски град са санирани, следва откриването на три нови физкултурни салона и нови детски градини. Изградихме и доста детски площадки. Преди 10-12 години детските заведения бяха в неприятно положение. Основната ми цел е инфраструктурата в квартала да наподобява по-хубаво, уютно и чисто ", добави претендентът на ГЕРБ за регион "Студентски "

"Студентски град " е зона за младежи, а техният метод на живот е по-динамичен. Пред мен главен въпрос е терените към общежитията да са по-тихи, само че да има и места за развлечение. Отдавна имаше опити да се не разрешават комерсиалните обекти и нощните заведения в "Студентски град ", само че минаха годините, в които се не разрешава легален бизнес. Всеки има право да живее по този начин, както реши, само че с регулация ", добави Димитър Дилчев.

Проблемът с паркирането ще се реши поетапно. Предвидени са буферни, многоетажни и двуетажни паркинги. Това са мудни и сложни стъпки, само че те ще трансформират образа на регион “Студентски” ", разкри претендентът за кмет на региона.

"Предстои ни построяването на избрани улици. Предстои до 3 седмици асфалтирането на една улица, връзка с “Малинова долина”, разяснява Дилчев.

"Работим и ще продължаваме да работим, за това кварталът да се промени осезаемо ", сподели още претендентът на ГЕРБ за регион "Студентски ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР