„Проектът „Балкански поток“ е изцяло реализиран в съответствие със законите

...
„Проектът „Балкански поток“ е изцяло реализиран в съответствие със законите
Коментари Харесай

ГЕРБ за правителството „Петков“: Нанесоха щети, които ще плащаме години наред

„ Проектът „ Балкански поток “ е напълно осъществен в сходство със законите и разпоредбите както на Европейски Съюз, по този начин и на България, както и след решение на българският парламент. Всичко, което е записано в документите е направено точка по точка. “ Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ някогашният министър на енергетиката Теменужка Петкова.

" По отношение на пътната карта, Кирил Петков твърди, че хем я има, хем я няма, а това е паметна записка и ги е гняв, тъй като не можаха да извлекат нищо от тях. Ние в никакъв случай не сме подписвали неизгодни за България документи и контракти.

Поредната неистина е, че са нарушени екологичните правила, само че нищо не е нарушено и всичко е спазено, като няма нито едно нарушаване. Когато става дума за трудово законодателство, ангажимент е на компанията, която извършва плана и „ Булгартрансгаз “ няма отношение, което явно не е ясно на Кирил Петков ", съобщи още тя.

Петкова напомни и решение на КЕВР в което е написано кои са нужните доходи, с цел да може планът да е стопански аргументиран, като „ Булгартнарсгаз “ осъществя в пъти повече. " Финансирането на плана е част от публичната поръчка, а ние имаме ангажимент да върнем през годините когато той работи.

Каквото и да каже Кирил Петков и държавното управление му, нито хората, нито институциите ще не помнят какво предизвикаха, а точно въвеждане на страната в безпорядък във всяка една сфера. Като е неприятен „ Балкански поток “ за какво прибраха 600 милиона от него. Тези хора за нездравословни за България и през днешния ден е един прекрасен ден, тъй като те си отидоха.

По отношение на интерконектора с Гърция, Петкова регистрира, че години наред държавните управления на Бойко Борисов са работили за неговото реализиране, а Кирил Петков единствено за няколко месеца е унищожил всичко. „ Тези които направиха нещо за действителната деверсификация на България са държавните управления на премиера Бойко Борисов “, съобщи още Петк
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР