Проект “Back2Track”, който Асоциация за развитие на българския спорт координира,

...
Проект “Back2Track”, който Асоциация за развитие на българския спорт координира,
Коментари Харесай

Международно атлетическо състезание #Back2Track ще се проведе в неделя

Проект “Back2Track”, който Асоциация за развиване на българския спорт координира, има за цел да проучва разликите и приликите, които спортните клубове имат в метода си към професионалния и всеобщия спорт, както и в новаторския метод за включване на деца в неравностойно състояние в спорт и физическата интензивност. Проектът има за цел да откри метод за основаване на практическите умения и познания в участващите организации по какъв начин да ръководят спортни стратегии за всеобщ спорт, дружно с спортни стратегии за професионални спортисти.

В интервала 17-20 май 2019 София ще бъде хазаин на детско съревнование по лека атлетика, в което ще вземат присъединяване деца с лимитирани благоприятни условия от Хърватска и Белгия, а главен уредник на събитието е клуб по лека атлетика КЛАСА, който е сътрудник в план Back2Track, съ-финансиран по стратегия “Еразъм+ “.

По време на престоя, децата от Белгия и Хърватска, както и децата от България, които ще вземат присъединяване в дейностите, ще имат следната стратегия:
18/05/2019
10:30 – 12:00 - подготовка (стадион хвърляния – НСА “Васил Левски “)
13:00 – 16:30 – уъркшопове за здравословен метод на живот и за какво спортните клубове са значими – вероятността на децата (учебна зала в Мултифункционална зала на НСА “Васил Левски “)
16:30 – 18:30 – посещаване на интернационален шампионат “Нови Звезди “ (стадион НСА “Васил Левски “) и поддръжка на участващите от Дом за пълнолетни лица с умствена назадничавост от гр. Баня, Карлово, които ще започват преди формалния старт на надпреварата.

19/05/2019
10:00 – 13:00 – Международно атлетическо надпревари #Back2Track – стадион НСА “Васил Левски “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР