Продуцентът и водещ на предаването "Фермата" Андрей Арнаудов е бил

...
Продуцентът и водещ на предаването "Фермата" Андрей Арнаудов е бил
Коментари Харесай

Извънредно! Ето защо Андрей Арнаудов бе приет по спешност в болница СНИМКИ

Продуцентът и водещ на предаването "Фермата " Андрей Арнаудов е бил признат в незабавното на столична многопрофилна болница. Както БЛИЦ писа тв половинката на Иван Христов е докаран в лечебното заведение с контузия на крайници, която от изражението на лицето му не е била по никакъв начин лека .

От епизода, излъчен довечера излиза наяве, че Андрей е потърпевш, откакто се е изправил в двубой против Иван. Това е било решението на продукцията, защото преди всеки формален двубой за участниците, оборудванията се тестват. За задачата двамата водещи през днешния ден бяха облечени в комфортно спортно облекло.




"Този път взехме решение ние с Андрей да се надигнем в двубой един против различен е люта борба ", разгласи Иван.

В същото време се оказа, че водещ е сценаристът на продукцията - Мирон Крумов.



В ролята на тестери двамата трябваше да преминат по трасето, по което по-късно е предопределено за Сами и Тихомир. То включваше минаване през тунел, вървене по греда за баланс, вървене по клатеща се греда, прекосяване по въжена мрежа, рязане на греда и връщане назад.

Пръв по трасето мина Иван.











След това пристигна редът и на Андрей. Той изпитваше най-големи усложнения при слизането от мрежата. При последната обиколка даже кракът му се оплете и направи шпагат.

Макар че той стартира леко да куца, незабавно откакто завърши неговата част, по нищо не пролича, че се е наранил съществено.

Дали в действителност това пострадване е повода да бъде признат в болница, или нещо по-сериозно е станало, което е убягнало на камерите, към този момент не е ясно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР