Продуктите на навлизат в търговската мрежа на Централен кооперативен съюз

...
Продуктите на навлизат в търговската мрежа на Централен кооперативен съюз
Коментари Харесай

Продуктите на „Ел Би Булгарикум“ навлизат в търговската мрежа на ЦКС в цялата страна

Продуктите на навлизат в комерсиалната мрежа на Централен кооперативен съюз (ЦКС) в цялата страна и ще бъдат предлагани на цените от фирмените магазини на държавната млекопреработвателна компания.

Това става допустимо след подписаното през днешния ден Споразумение за съдействие сред „ Ел Би Булгарикум “ ЕООД и Централен кооперативен съюз. Документът беше парафиран от изпълнителните шефове на двете сдружения Владимир Русев и Максим Иванов, в наличието на министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и министъра на земеделието Явор Гечев. Припомняме, че сега държавната млекопреработвателна компания предлага на крайните си клиенти краве сирене за 12,90 лева./кг. и кашкавал за 15,90 лева./кг. Това ще бъде цената, на която ще се продават и в комерсиалната мрежа на ЦКС.

Изпълнителният шеф на „ Ел Би Булгарикум “ ЕООД Владимир Русев изясни, че държавната компания има подготвеност да започва със 100 тона подготвена продукция, като първата доставка в магазин в София, ще бъде осъществена още през днешния ден. „ Започваме зареждане на магазините в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР