Продължително пребиваващ у нас турски гражданин ще бъде съден за

...
Продължително пребиваващ у нас турски гражданин ще бъде съден за
Коментари Харесай

Кървава баня във Варна: Отхвърлен мъж опита да накълца свой съперник, а очевидец…

Продължително пребиваващ у нас турски жител ще бъде съден за тенденциозен опит за ликвидиране, оповестиха от Варненската окръжна прокуратура. Мъжът направил тежкото закононарушение от ревнивост, откакто обичаната му го зарязала, с цел да се ожени за различен.
35-годишният чужденец се срещнал с нея през лятото на 2021 година Двамата живеели в един квартал, отглеждали домашни любимци и постоянно се засичали, до момента в който ги разхождат. Бързо се сближили и станали интимни. През октомври обаче дамата съобщила на приятеля си, че би трябвало да приключи връзката, тъй като е сгодена за работещ в чужбина мъж и ще се омъжва.
Отхвърленият не приел раздялата. След сватбата почнал да причаква някогашната си възлюбена и макар безапелационния й отвод да приказват, непрестанно я тормозил. Станал недодялан и дамата потърсила помощ от брачна половинка си. През юли 2022 година той се прибрал от гурбет и самичък се уверил, че турчинът не стопира да следи жена му, предава Труд.
На 19 август тя видяла през прозореца, че обвиненият дебне мъжа й, до момента в който той разхожда кучето. Звъннала да го предизвести, само че в този миг чужденецът го атакувал с нож. Наръгал съперника си във врата и единия крайник. След намесата на свидетел нападателят избягал и се укривал до края на ноември, когато органите на реда го издирили и задържали. Пострадалият оживял след няколко незабавни животоспасяващи интервенции, а виновникът бил притеглен към наказателна отговорност. За действието той може да бъде осъден с от 10 до 20 година затвор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР