Продължилото повече от десетилетие очакване приключи - киносъбитието Аватар: Природата

...
Продължилото повече от десетилетие очакване приключи - киносъбитието Аватар: Природата
Коментари Харесай

Киносъбитието Аватар: Природата на водата вече е в кината

Продължилото повече от десетилетие очакване завърши - киносъбитието " Аватар: Природата на водата " е към този момент в кината. Ненадминатият визионер Джеймс Камерън съумява за следващ път да надскочи себе си и подарява на феновете неповторимо и незабравимо киноизживяване, надхвърлящо даже и революционния първи филм от 2009 година, с който вечно промени света на киното и визиите ни за качествено и зрелищно развлечение.
Изключителната опция да бъдат измежду първите, завърнали се на Пандора, получиха почитатели, специфични посетители и родни звезди, които участваха на достойната за пищността и мащабите на " Аватар: Природата на водата " блестяща галапремиера на 14 декември в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia.
" Аватар: Природата на водата " е образен театър, какъвто не сме виждали до момента на екран, а дружно с това той предлага и доста същинска и прочувствена история за семейство, което се пробва да оцелее. Повече за естеството на кино лентата научаваме персонално от Джеймс Камерън и звездите Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Кейт Уинслет, Стивън Ланг и Клиф Къртис, които в особено видео зад кулисите " Завръщане на Пандора " разкриват усещанията си за амбициозната и вълнуваща продукция.
Завръщане на Пандора: https://www.youtube.com/watch?v=3cmxkVQbFE8
Действието в " Аватар: Природата на водата " ни води 10 години след събитията в първия филм - Джейк живее щастливо дружно с Нейтири и техните деца, само че когато остаряла опасност се завръща на Пандора, двамата са принудени да изоставен дома си и да се насочат към разнообразни райони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на`ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите. " Аватар: Природата на водата " е роман за нещастията, които претърпяват Джейк Съли и Нейтири и борбите, които водят, с цел да останат живи и да запазят фамилията си дружно.
Режисьор е Джеймс Камерън, който е и сценарист дружно с Джош Фридман . В функциите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К.К.Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.
" Аватар: Природата на водата " е в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Снимки Форум филм България
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР