Продължението на филма отпреди две години - "То: Част втора",

...
Продължението на филма отпреди две години - "То: Част втора",
Коментари Харесай

То: Част втора измести Гневните птици

Продължението на кино лентата отпреди две години - "То: Част втора ", притегли най-вече аудитория в киносалоните у нас, сочат систематизираните данни след предишния уикенд. Развиващото се 30 години по-късно със същите герои деяние по книгата на Стивън Кинг е гледано от 18 855 фенове и има 175 808 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е анимацията "Angry Birds: Филмът 2 ", която е към този момент трета седмица на екраните у нас. Историята на Ред и приятелите му, които се съюзяват с прасетата, с цел да се оправят с острова на орлите, е гледана към този момент от 46 836 фенове и има 422 063 лв. доходи.

Трето място е за екшъна "Код: Ангелът " с Джерард Бътлър и Морган Фриймън в основните функции. Третата част за сътрудник Банинг, в която действието е снимано в България и Англия, е гледана от към този момент 17 424 фенове и има 164 287 лв. за десетте дни на екраните у нас.

Четвърто място измежду най-гледаните филми е за "Имало едно време... в Холивуд " на Куентин Тарантино. Историята от края на 60-те години на предишния век с героите на Леонардо Ди Каприо и Брад Пит, в която са забъркани и известните уестърни в това време, както и хипи-движението, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са я гледали 67 844 фенове и има 644 357 лв. доходи.

На пето място е анимацията "Цар Лъв ", римейк на тази от 1994 година. Класическата към този момент история на "Дисни ", в която Симба възмъжава, с цел да доближи Лъвската канара, с познатите песни и именитият възклик "Хакуна матата ", е гледана от към този момент 278 146 фенове и има 2 750 115 лв. доходи за двата месеца на екраните у нас.

Шесто място е за екшъна "Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", продължение на историята от осмия филм от поредицата. Съвместната работа на двамата непонасящи се сътрудници, с цел да бъде разкрито и обезвредено биологично оръжие, е гледана от 163 849 фенове и има 1 798 065 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Седмо място е за комедията "Момчета за образец ", която споделя за трепетите на трима младежи преди първият ваучър с целуване, на който би трябвало да идат. Перипетиите преди него, включващи търсене на дрон, покупка на амфетамини от колежани и превъзмогване на личните им страхове, са гледани от към този момент 19 251 фенове и има 164 063 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Хорърът "Докато гибелта ни раздели " е на осмо място. Случващото се с Грейс в първата й брачна нощ, която би трябвало да прекара в новото си семейство - семейството Ле Домас, включващо и личното й оцеляване, е гледано от 22 524 фенове и има 183 145 лв. доходи за трите седмици на екраните у нас.

Анимацията "Сами у дома 2 " е на девета позиция. Продължението на първия филм отпреди две години за териера Макс, който този път излиза отвън дома си и стига до селската плантация, както и до спасяването на три тигрици-албиноси от цирка, е гледано от 94 648 фенове и има 892 917 лв. доходи за трите месеца на екраните у нас.

Десето място е за римейка на анимацията от 1992 година - игралният музикален "Аладин ". Приключенията на виртуозния апаш, който желае да вземе сърцето на принцеса Жасмин, само че за това употребява помощта на приказния джин от вълшебната лампа, са гледани от 158 530 фенове и имат 1 635 781 лв. доходи за четирите месеца на екраните у нас.

Извън първите 10 кино лентата е втората премиера от предишния уикенд - анимацията "Светът на Марви ". Историята на самоуверено коте, плахо куче, самовлюбен петел и тъжно магаре е гледана от 392 фенове и има 2 492 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР