Продължават регистрациите на партиите и политическите формации за предстоящите парламентарни

...
Продължават регистрациите на партиите и политическите формации за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

ДПС се регистрира за вота през април

Продължават регистрациите на партиите и политическите обединения за идните парламентарни избори на 4 април. Документите си в Централната изборна комисия подадоха от Движението за права и свободи.

" Много значими избори за България. Според нас едни от най-важните избори след 89-а година. Тези избори ще дефинират посоката за развиване на България. Доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме ", сподели след регистрацията водачът на Движението Мустафа Карадайъ.

" За да се развиваме ускорено и догонващо, има една наложителна причина - да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, с цел да възстановим държавността и престижа на органите и институциите в страната ", уточни Карадайъ.

Той означи, че задачите пред Движение за права и свободи са да реализира един добър резултат, с цел да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията.

Оценката за положението на демокрацията в страната и метода на правене на политика не един път сме я посочвали и с нашите заявления, и на нашите партийни конгреси. Тази оценка към сегашния миг не е доста добра, съобщи Карадайъ.

Движение за права и свободи има ясна стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. " Последните 5 години непрестанно повтаряме нашите цели и сме призовавали всички виновни политически сили да седнем на масата и въз основата на партийните ни цели да определим целите на страната. За страдание това не се случи Но за наша горделивост в този момент виждаме, че нашите цели са към този момент цели и на Европейския съюз. И, щем не щем, ние като част от Европейски Съюз, би трябвало да ги осъществяваме в България ", сподели Карадайъ.

" Всеки един, който носи отговорността да се развива в България ускорено и догонващо и споделя, сега мога да кажа и европейските цели, може да бъде евентуален сътрудник на Движение за права и свободи ", съобщи още Мустафа Карадайъ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР