Продължават реакциите срещу предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман. Тази сутрин

...
Продължават реакциите срещу предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман. Тази сутрин
Коментари Харесай

Протести срещу съдиите, освободили предсрочно Джок Полфрийман

Продължават реакциите против предварителното освобождение на Джок Полфрийман. Тази заран младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация изиска от Висшия правосъден съвет дисциплинарно произвеждане против съдиите, постановили освобождението.

Вижте повече детайлности от директното включване на Иво Никодимов.

Тази заран младежите от Вътрешна македонска революционна организация внесоха искане във Висш съдебен съвет, в което упорстват да бъде осъществена инспекция на правосъдния състав, постановил предварителното условно освобождение на Джок Полфрийман.

Младежите имат подозрения в безпристрастността на състава и затова желаят да стане ясно дали това решение е повлияно от външни фактори.

Според представителите на Вътрешна македонска революционна организация, в случай че се откри нарушаване, би следвало да се образува произвеждане и съдиите да понесат отговорност за своето решение.

От 11 ч от партия " Атака " също провеждат митинг против предварителното освобождение на Протести против съдиите, освободили предварително Джок Полфрийман.
 Роман Василев с рецензия за освобождението на Джок Полфрийман Роман Василев с рецензия за освобождението на Джок Полфрийман
Бившият заместител градски прокурор на София Роман Василев дефинира решението на съда за учудващо и нестимулирано. Според Василев е непонятен фактът, че...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР