Продължават проверките на хотели за съответствие на категорията им. Следим

...
Продължават проверките на хотели за съответствие на категорията им. Следим
Коментари Харесай

Ангелкова: Продължават проверките на хотели за съответствие на категорията им

Продължават инспекциите на хотели за сходство на категорията им. Следим прецизно за съблюдаване на критериите, тъй като по този начин се подсигурява качеството на туристическата услуга. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова, откакто екип на ведомството направи поредност от инспекции тук-там за настаняване по морето и рапортува навреме, персонално на министъра. Тя добави още, че в последните дни са тествани хотели в Несебър и Слънчев бряг.

Сред инспектираните обекти са хотелите „ Роял Палас “ в Несебър и „ Вела “ в Слънчев бряг. Инспекциите на място се правят във връзка със почнала процедура по потвърждаване на дадената им категоризация. Целта на визитите е да се откри дали дават отговор на критериите за сходство на категорията, която имат и за която са подали документи за прекатегоризация.

Хотел „ Роял Палас “ е категоризиран с 3 звезди и сега са подадени документи за потвърждаването на същата категория. Хотел „ Вела “ има уверение за категория 4 звезди, като управлението е почнало работа за потвърждаване на категоризацията в период и съгласно условията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР