Британското правителство изчислява, че ще похарчи най-малко 4,7 милиарда паунда

...
Британското правителство изчислява, че ще похарчи най-малко 4,7 милиарда паунда
Коментари Харесай

Гранична инфраструктура след Брезкзит струва на британците 6 млрд. долара

Британското държавно управление пресмята, че ще похарчи минимум 4,7 милиарда паунда (6 милиарда долара) за използване на граничните съглашения след Брекзит , след многократни забавяния при определянето на нови правила, предава Ройтерс.

Англия гласоподава да напусне Европейския съюз през 2016 година, само че мащабът на задачата за адаптиране на веригите за доставки и издигане на митнически граници се оказа толкоз огромен, че едвам тази година се дефинират нови правила.

Първата фаза на по този начин наречения нов действен модел на Англия Border Target Operating Model, изискващ в допълнение узаконяване,.

, като вкара физически инспекции на пристанищата. Трета фаза, изискваща заявления за сигурност и сигурност, е планувана за 31 октомври.

Националната счете работа (NAO) сподели, че цифрата от 4,7 милиарда паунда е сумата, която държавното управление предвижда, че ще похарчи за 13-те най-значими стратегии за ръководство на прекосяването на артикули през границата след Brexit и възстановяване на успеваемостта през целия живот на стратегиите.

Правителството забави въвеждането на цялостен надзор пет пъти от края на преходния интервал за излизане от Европейски Съюз на 31 декември 2020 година

Това провокира неустановеност за бизнеса, спомагателни разноски за държавното управление и пристанищата и усили риска за биосигурността за Обединеното кралство, сподели NAO.

" Многократните забавяния при въвеждането на надзор върху вноса и компликациите при прогнозиране на условията доведоха до държавни разноски за инфраструктура и личен състав, които в последна сметка не бяха нужни ", се споделя в известието.

" Късните известия по отношение на политиката и несигурността по отношение на използването на контрола също понижиха способността на бизнеса и пристанищата да се приготвят за измененията. "

NAO означи, че до момента в който граничните процеси след излизане от Европейски Съюз са работили " относително безпрепятствено ", бизнесите, търгуващи със артикули сред Обединеното кралство и Европейски Съюз, са били изправени пред спомагателни разноски и административни тежести.
 Кметът на Лондон: Брекзит е коствал на Обединеното кралство над 178 милиарда паунда
Кметът на Лондон: Брекзит е коствал на Обединеното кралство над 178 милиарда паунда

Излизането от Европейски Съюз е понижило размера на стопанската система с 6%
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР