Продължават проблемите с контузиите в лагера на Милан, след като

...
Продължават проблемите с контузиите в лагера на Милан, след като
Коментари Харесай

Тревога в Милан: контузията на Менян се възобнови

Продължават проблемите с травмите в лагера на Милан, откакто преди малко възобновеният титулярен пазач Майк Менян получи нова травма на десния си прасец, където беше и досегашната му контузия.

Според „ Скай Спорт “ на днешната отборна подготовка вратарят е почувствал болки още веднъж в десния прасец, поради който не е играл от 22 септември насам, когато се контузи по време на мач с националния тим на Франция. Така той още този следобяд е минал прегледи, чиито резултати към момента не са ясни. Ако контузията е сериозна, тя може да му коства присъединяване на Мондиал 2022.

В последните пет мача на „ росонерите “ негов заместител беше Чиприан Татарушану, който обаче резервира сухата си мрежа единствено в един от тях. Очакванията бяха Менян да се завърне в събота против Монца или най-малко във вторник против Динамо (Загреб), само че очевидно ще би трябвало да изчака още за идващия си дуел. Все отново има и положителни вести за отбора, като се чака бранителят Симон Кяер и атакуващият халф Шарле Де Кетеларе да са подготвени за съботния мач.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР