Продължаваме промяната“ се събира на изпълнителен съвет днес, съобщи съпредседателят

...
Продължаваме промяната“ се събира на изпълнителен съвет днес, съобщи съпредседателят
Коментари Харесай

Петков: Не залостих вратата, излизайки от срещата с Мария Габриел

„ Продължаваме промяната “ се събира на изпълнителен съвет през днешния ден, заяви съпредседателят на партията Кирил Петков в изявление за Би Ти Ви.

Вчера представителите на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) организираха среща в Народното събрание с претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел. Кирил Петков означи, че след тази среща не е залостил вратата, тъй като са харесали някои от отговорите на Мария Габриел.

„ Питаме я за нововъведения и обучение и тя дава отговор за нововъведения и обучение. И дори с страст, не просто проформа. Аз видях европейско държание, видях човек, който беше пристигнал да направи същински диалог, а не да направи шоу и да чуе „ не “ от нас “, изясни Кирил Петков.

„ Затова не залостих вратата, излизайки от тази среща, аз споделих -искам да поговоря с всичките ни органи. Имаме ясно решение, само че преди да кажем твърдо „ не “ желая да събера всички да мислим дали има различен вид, с изключение на да дадем страната на тройна коалиция, която не имаме вяра, че ще извърши дилемите, които слагаме в нашия проект за България “, изясни Кирил Петков.

Ще създадем първо изпълнителен съвет на „ Продължаваме промяната “, след това народен съвет, след това ще създадем съдружен съвет, изясни той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР