Продължаваме промяната няма да подкрепи кабинет с мандат или участие

...
Продължаваме промяната няма да подкрепи кабинет с мандат или участие
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

" Продължаваме промяната " няма да поддържа кабинет с мандат или присъединяване на ГЕРБ. Това съобщи Асен Василев след съвещание на политическото управление на партията.

Националният съвет на партията е дал мандат на представителите да водят диалози по политики с всички парламентарно показано партии, сподели Василев.

" Ние ясно обещахме на нашите гласоподаватели един естествен европейски живот, което включва почтени и свободни избори ", добави Кирил Петков. 

" Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще поносим подигравки и неистини. Ще понесем цялата досетливост на злото. И всичко, безусловно всичко ще си коства поради нас, поради тези, които ни сътвориха и възпитаха, и поради тези след нас ", написа от своя страна във Фейсбук бъдещият народен представител от " Политическа партия - " Демократична България " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Той показва, че пред последния месец се е убедил, че има голям брой хора, които са загрижени и са подготвени да създадат всичко за страната си.

" Срещнах се персонално с хиляди такива хора. С доста от тях сме съидейници, с други имаме разнообразни позиции. Винаги обаче в персоналния диалог с някого можеш да усетиш дали в действителност мечтае за по-хубава България. Пълно е с такива хора - споделям ви го, тъй като ги видях с очите си ", акцентира той.

" Работата на хора като мен е да ги убедят, че смисъл има. Ще стане, въпреки и постепенно ", уверен е той.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР