Продължаваме промяната“ не са склонни за отстъпки към ГЕРБ относно

...
Продължаваме промяната“ не са склонни за отстъпки към ГЕРБ относно
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от ПП: ГЕРБ играят стратегически, за да получат повече постове

„ Продължаваме промяната “ не са склонни за отстъпки към ГЕРБ по отношение на проектокабинета, макар че групировката се надява с втория мандат да бъде формирано постоянно държавно управление. Това стана ясно от думите зам.-председателя на ПГ на Политическа партия Мирослав Иванов пред Euronews Bulgaria.

“Не желая да влизам в междуличностни войни, нашият метод не е подобен. Ние имаме ясни цели и явен небосвод за тях “, добави Иванов.

По думите му сега се води „ политическа игра за да могат да се получат постове. Колегите от ГЕРБ желаят властта, напреднала фаза на договаряния – не става дума за „ изпиране “ на Борисов, а да се одобряват значимите закони, държавният бюджет и прочие “.

„ Трябва да бъдат размразени договарянията с ГЕРБ – да се направи опит за сформиране на държавно управление, направиха се обилни стъпки в тази посока. В момента се води тактика, с цел да могат сътрудниците от ГЕРБ да се опитат да получат малко повече позиции в предстоящ кабинет... “, сподели той.

Мирослав Иванов разяснява е отношението на президента Румен Радев по време на връчването на втория управнически мандат в понеделник. „ Президентът Радев стартира да излиза от рамките на Конституцията, той го демонстрира по няколко разнообразни линии. Вътрешна и външна политика на страната се водят от Министерски съвет, властта се концентрира в едно лице – президентът “, счита Иванов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР