Продължаваме промяната критикува остро президента Румен Радев. От партията посочват,

...
Продължаваме промяната критикува остро президента Румен Радев. От партията посочват,
Коментари Харесай

Продължаваме промяната призова Радев да спазва решенията на НС

Продължаваме промяната подлага на критика остро президента Румен Радев. От партията показват, че с изявленията си от Брюксел президентът си е разрешил да показва очевидно неуважение на няколко решения на 47-ото Народно заседание. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Политическа партия акцентира, че без значение от обстоятелството, че сега страната се ръководи от длъжностен кабинет, определен от президента, България е парламентарна република и като такава, всички институции, в това число президентската, следва да се преценяват и да съблюдават прецизно решенията на най-висшия орган на страната - Народното събрание.

Продължаваме Промяната показва, че със 148 гласа на 09 декември 2022 година Народното събрание утвърди изпращането на. С това решение България се причисли към всички други европейски страни като се изключи Унгария, които имат обединен и несклоняем отговор към нарушаването на териториалната целокупност на една самостоятелна европейска страна.
 Румен Радев: РСМ е в положение на несъгласие - до момента в който не впише българите в Конституцията си, няма Европейски Съюз
Румен Радев: РСМ е в положение на несъгласие - до момента в който не впише българите в Конституцията си, няма Европейски Съюз

Президентът ще повдигне въпроса пред европейските водачи

Със 156 гласа " за " на 09 ноември 2022 година да предприеме всички нужни ограничения, с цел да форсира диверсификацията в сфертата на нуклеарната енергетика и понижаване на зависимостта от един единствен снабдител. Налагането на несъгласие на препоръчаните наказания от Европейската комисия, без съществуването на справедливи причини за това е еднакво на отвращение за отбрана на същинските ползи на България, безапелационни са от Политическа партия.

Според Политическа партия назначеният от Радев длъжностен кабинет неведнъж се опитал да използва реториката за " българския народен интерес ", зад която неумело да маскира желанието си за продължение на комерсиалните и най-много енергийните връзки с Русия . Като образец от партията показват опита да се възобнови контракта за газови доставки от Газпром.

Българските национални граници и националната ни сигурност, както и тези на която и да е друга суверенна страна, не могат да зависят от хрумванията на деспот като Путин. България е демократина суверенна парламентарна република, част от Европейски Съюз и НАТО, споделят още от Политическа партия.
 Радев се оплака пред евродепутати от редовно онеправдаване на българите в РСМ
Радев се оплака пред евродепутати от редовно онеправдаване на българите в РСМ

Йотова прикани за действително напредване на законодателния пакет за миграцията и даването на убежище
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР