Продължаваме промяната и завърналият се в страната бивш хазартен бос

...
Продължаваме промяната и завърналият се в страната бивш хазартен бос
Коментари Харесай

ПП и Божков готвят протести след ротацията?

Продължаваме смяната и завърналият се в страната някогашен хазартен необут Васил Божков е доста евентуално да провеждат митинги против кабинета на Мария Габриел още в първите топли пролетни дни. Тази информация върви в коридорите на властта.

Напомняме, че Божков преди броени дни огласи за следващ път своите политически упоритости. Не сме не запомнили, че през 2021 година първият му план Българско лято за малко не съумя да прескочи 4-процентовата преграда на едни от трите парламентарни избори през онази по този начин бурна година на избор след избор.

Продължаваме промяната, изключително крилото на Лена Бориславова и управлявания от нея Кирил Петков, се усещат изолирани от огромната игра, където взе участие единствено другият съпредседател на партията Асен Василев. Ревността сред двата тима, на които е разграничена Политическа партия за сърцата на Бойко Борисов и Делян Пеевски не е загадка за никого в политиката.

А по върховете, каквото и да ви приказват, стават дума за пари. След фиаското на Кирил Петков в акцията му в отбрана на ползите на някогашния водач и настоящ предприемач Спас Русев, атакувайки Комисия за защита на конкуренцията, нервността е обзела този лагер на Промяната.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР