Продължаваме промяната“ и Демократична България“ ще внесат днес документи за

...
Продължаваме промяната“ и Демократична България“ ще внесат днес документи за
Коментари Харесай

ПП и ДБ се регистрират в ЦИК, явяват се на изборите заедно

„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ ще внесат през днешния ден документи за взаимно присъединяване на идните избори на 2 април в ЦИК.

Вчера водачите на партиите в обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ подписаха публично съглашение с 13 целта за явяване на вота.

Днес новата предизборна коалиция ще внесе в ЦИК над 10 хиляди подписа, събрани за последните 48 часа, заяви за БНР Настимир Ананиев. По думите му обединяването е отворено и за други районни и неправителствени организации.

„ Коалицията сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ ще бъде една платформа за всички български жители, които са с идея, за всички хора, които са се борили самички. Ние в този момент желаеме да бъдем една платформа за тях. Нашият фокус е развиване на конкурентна и новаторска стопанска система, обезпечаване на висок стандарт на живот, понижаване на обществените неравенства и, несъмнено, едно същинско, а не на думи, господство на закона “, изясни Ананиев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР