Продължаваме промяната и Демократична България ще работят за реализиране на

...
Продължаваме промяната и Демократична България ще работят за реализиране на
Коментари Харесай

ПП и ДБ са готови да предложат правителство на малцинството с втория мандат


" Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще работят за осъществяване на втория мандат, в случай че се стигне до връчването му. Лидерите на двете партии показаха пет целта за общо ръководство.

Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов през юли 2022 година.

" "  и " "  обявиха, че са подготвени да работят за държавно управление на малцинството, откакто вторият мандат бъде връчен на Политическа партия. Двете партии се сплотиха и към пет общи целта, по които ще търсят поддръжка от останалите политически сили.

" България стои. Тук сме дружно - Политическа партия и Демократична България, с цел да кажем, че не може да продължаваме по този метод ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. " Ако вторият мандат пристигна при нас, дружно да работим за образуването на държавно управление на малцинството с ясна визия, ясна тактика, явен проект ", добави той.

Основните цели са пет

Основните цели, изброени от съпредседателя на Демократична България Христо Иванов, са, Плана за възобновяване и резистентност,, превъзмогване на огромните обществени разделения и освобождение на бизнеса от напън.

От двете партии прецизираха, че разчитат на поддръжка за съответно законодателство.

, оповестено на 22 ноември, Никола Минчев от Политическа партия отговори на въпроса по какъв начин чакат поддръжка от други партии, без да предложат нещо в подмяна, по този начин: " Да осигурим ръководство на страната в сложен миг не е нищо, в противен случай - доста е. "
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР