Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) отново поканиха лидера на

...
Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) отново поканиха лидера на
Коментари Харесай

Преговори без камери и с участието на Борисов, искат от ПП-ДБ – той се дърпа

„ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) още веднъж поканиха водача на ГЕРБ Бойко Борисов на договарянията за ротационно държавно управление. От групировката дадоха брифинг в Народното събрание след днешното изказване на Борисов от Букурещ.

От ПП-ДБ канят ръководителя на ГЕРБ, Мария Габриел и другите дами от преговорния екип на партията на среща в петък в Народното събрание в комфортно за тях време.

Тя не следва да е обществена, изясни Христо Иванов, ръководител на една от партиите в обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ).

Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Кирил Петков пък съобщи, че държи поканите към съответните представители на ГЕРБ.

„ Основната тематика на договарянията от наша позиция, несъмнено, са промените в регулаторите, в правосъдната система, във всичките тези неща, за които до момента говорихме, които демонстрират дали имаме една обща визия за България, или не. На базата на тях, на тази основа ние ще продължим диалозите, несъмнено, с концепцията, че кабинетът на Мария Габриел би трябвало да стане действителност “, сподели още Кирил Петков.

ПП-ДБ и през вчерашния ден оповестиха, че канят Бойко Борисов на договаряния. Той обаче и през вчерашния ден, и днес обясни, че няма място там. Сред доводите му е и това, че водачите на ПП-ДБ били " тайфа " и не желал да слуша претенциите на всеки от тях. 

Гледайте тук:



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР