Продължаваме да развиваме инфраструктурата на Аспарухово. След като бяха обновени

...
Продължаваме да развиваме инфраструктурата на Аспарухово. След като бяха обновени
Коментари Харесай

Кметът на Аспарухово: Предстои ремонт на пътя за Галата

 " Продължаваме да развиваме инфраструктурата на " Аспарухово ". След като бяха актуализирани главните пътни артерии в региона като " Мара Тасева ", " Народни будители ", " Кирил и Методий " и " Първи май ", напъните ни ще бъдат ориентирани към поправки по дребните улици. Сред целите ни е и ремонт на пътя за " Галата ", разяснява кметът на варненския регион " Аспарухово " Ивайло Маринов пред членове на младежката организация на ГЕРБ.

Той откликна на поканата им за среща и в отговор на интереса на младежите към вероятностите за развиване на региона ги срещна с плановете, които сега се осъществят там.

" Имаме поддръжката на Община Варна в лицето на кмета Иван Портних и това ни дава убеденост, че ударните темпове на работа ще се запазят. Хората чакат обновяването на дребните улици и междублоковите пространства да продължи, да се построяват нови паркинги и градинки, нови детски и спортни площадки. Последователно работим за увеличение на паркоместата. До края на месеца би трябвало да бъдат подготвени нови 25 – на ул. " Балкапан ", за които поехме ангажимент по време на предизборната акция ", регистрира Ивайло Маринов.

" Аспарухово " е значима част от амбициозната цел градът ни да се отвори към морето. На територията на региона се намират рибарско пристанище " Карантината ", където текат реорганизация и рационализация, както и рибарско пристанище " Варна ", чието ръководство общината пое от държавното управление, с цел да разшири активността му. Работим интензивно за обновяване на транспортната връзка по море – сред Морска гара и " Аспарухово ", която има и капацитет да бъде чудесна туристическа атракция ", означи още районният кмет. Сред целите за " Аспарухово " той открои и развиването на парка, тъй че да се трансформира във втора Морска градина на Варна и още по-привлекателно място за отдих и спорт.

По време на срещата младежите сложиха редица въпроси и споделиха оферти. Ивайло Маринов им благодари за интереса и градивното отношение към протичащото се в града и ги поздрави за дейната гражданска позиция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР