Продължава спасителната операция по издирването на детето, което вчера изчезна

...
Продължава спасителната операция по издирването на детето, което вчера изчезна
Коментари Харесай

Продължава спасителната операция по издирването на детето от Перник

Продължава избавителната интервенция по издирването на детето, което през вчерашния ден изчезна край Профилакториума в Перник. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на националния конкурс „ Пътен служител на реда на годината “.

Той изясни, че по случая е формирано досъдебно произвеждане за похищение, макар че няма изрично данни за това. По думите на вътрешния министър по този начин ще се дадат повече благоприятни условия за деяние и ще се улесни установяването на закононарушение, в случай че има данни за такова.

" Още от през вчерашния ден сме присъединили сили и техника в издирването на изчезналото дете в Перник, което е с тежка форма на аутизъм ", изясни Иван Демерджиев.

Мигрантският напън спада, посочи Демерджиев. По думите му, в случай че при пика му опитите за нелегално навлизане в страната са били към 1600 на денонощие, в този момент са 600.

Дерменджиев отговори и на въпрос по отношение на информация, че военният, който е бил с убития на границата служител на реда, се е паникьосал и стрелял по подкреплението, а също по този начин не е имал и радиостанция. Чуйте в звуковия файл.

Вътрешният министър разяснява и случая, при който върховен чиновник на „ Гранична полиция ” беше заловен с рушвет. Той удостовери, че е ставало въпрос за социална поръчка с GPS системи за защита на границата. Според него сходни практики са съществена причина да не бъдат добре обезпечени нашите сили.

Относно вчерашното ликвидиране на столичния „ Женски пазар “, Демерджиев удостовери, че става въпрос за междусъседска омраза.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР