Продължава серията от световни знаменитости, които посещават Украйна в знак

...
Продължава серията от световни знаменитости, които посещават Украйна в знак
Коментари Харесай

Боно от U2 пя в метрото в Киев заедно с членовете на украинска рок група

Продължава серията от международни звезди, които посещават Украйна в символ на поддръжка за народа на страната, който се бори срещи съветските нашественици. След като предходната седмица, този уикенд Боно изнесе спонтанен концерт в централната метростанция в Киев " Крешчатик. 

Ирландската рок звезда Боно е в Украйна, дружно с китариста на бандата U2 - Дейвид Евънс (the Edge). В осъществяването се включи и украинският артист Тарас Тополя от рок бандата Antitila. Именно във Facebook канала на Antitila се появи и запис от осъществяването.



Тополя е във военна униформа и за малко взима думата, с цел да каже: 

" Тази вечер дойдохме от Харков в Киев по персонална покана на международната легенда Боно от U2. Изпяхме “Stand by me ” без подготовка, напълно  неподготвено, с цел да подкрепим Украйна и целия наш народ. Това е доста значим миг за нас и за цялата страна. Благодаря ви, Боно и the Edge, че дойдохте, благодаря на народа на Ирландия за вашата голяма подкрепа към Украйна. "

На концерта участваха и останалите членове на Antitila - също облечени във военни униформи. Групата спряха дейност при започване на войната, с цел да могат музикантите да се включат в армията.

Освен Stand by me, Боно извърши и другите шлагери на U2 - Sunday Bloody Sunday, Desire и With or Without You.

" Хората в Украйна не се борят единствено за личната си независимост. Вие се борите за всички нас, които обичаме свободата ", каза музикантът. 

" Джо Байдън, Борис Джонсън, Реджеп Тайип Ердоган, Олаф Шолц, Еманюел Макрон, Урсула фон дер Лайен и цялата Европейска комисия, молим ви да помогнете на нашия президент, на нашите дипломатически старания да извадим украинските бойци от " Азовстал " в Мариупол, където за тях руснаците провеждат буквален ад. ", беше апелът на украинските музиканти. 

Между другото в неделя и първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън е пристигнала в Украна - в град Ужгород на границата със Словакия. Визитата на брачната половинка на американския президент е не обявявана публично, само че е доказана от пресслужбата на Белия дом.

Боно постоянно дава публичност на разнообразни обществени дела, в това число битката с бедността, битката със СПИН и редица филантропични рецесии в Африка, по тази причина и появяването му в Украйна не е толкоз изненадваща. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР