Продължава разследването на тежкото убийство на шестима души в Нови

...
Продължава разследването на тежкото убийство на шестима души в Нови
Коментари Харесай

Продължава разследването на тежкото убийство на 6-ма в Нови Искър

Продължава следствието на тежкото ликвидиране на шестима души в Нови Искър. Извършителят към момента не е открит. Не е открито и оръжието на закононарушението, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Убийствата са осъществени в Новогодишната нощ. На 2 януари в дома на фамилията в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били убити с голям брой изстрели в къщата им, намерено е и кучето им – също убито.

Кети Кюхова в началото бе оповестена за търсене, само че на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.

Семейството живеело в къщата в Нови Искър от към година - година и половина, преселило се там от кв. „ Младост ” в София. Основната версия за убийството е обвързвана с активността на убития Неделчо и по-конкретно неговата комерсиална активност, в това число се проверява дали той е имал кухи компании, източващи Данък добавена стойност, заяви шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР