Продължава огледът на произшествието край Смядово, при което загина водач

...
Продължава огледът на произшествието край Смядово, при което загина водач
Коментари Харесай

От полицията в Шумен с подробности за тежката катастрофа със загинал край Смядово

Продължава огледът на произшествието край Смядово, при което почина лидер на лек автомобил Рено с шуменска регистрация, оповестиха от пресцентърана полицията в Шумен.

Сигнал за случая е признат малко след 07:30 часа тази заран. Съобщено е, че на пътя Шумен- Бургас, до тир паркинг край Смядово са се блъснали лек автомобил Рено и рейс, който транспортира възпитаници. Пострадали възпитаници, които са пътували в рейса няма. Към мястото на случая незабавно са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ.

Изяснено било, че 56-годишен мъж от Шумен, който бил зад кормилото на лек автомобил Рено с шуменска регистрация  и се движил в посока към Шумен изгубил надзор над автомобила. Напуснал пътното платно, блъснал се в оборудване в лявата страна, вдясно в мантинела, а по-късно в рейса. Водачът на лекия автомобил е умрял на място. 

Създадена е организация за неотложно транспортиране на децата. Водачът на рейса, мъж на 58 години е дееспособен, тестван е за алкохол. Пробата му е негативна.

Движението и все още се контролира от екипи на пътна полиция. Молим водачите да карат с нараснало внимание. Пътната настилка е мокра.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР