Продажбата на билети за първия мач на ЦСКА-София в груповата

...
Продажбата на билети за първия мач на ЦСКА-София в груповата
Коментари Харесай

Продадоха близо 10 хил. билета за мача с Клуж

Продажбата на билети за първия мач на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа против ЧФР Клуж в четвътък от 19:55 часа навлиза в заключителната си фаза. До нощес продадените талони бяха близо 10 хиляди, а още към 3000 чакат своите притежатели. Както е известно, от Министерството на здравеопазването разрешиха на 30% от потенциала на стадиона да има почитатели за дуела с първенеца на Румъния. Това значи, че тъкмо 12 824 " червени " последователи ще могат да гледат срещата онлайн на " Васил Левски ".

Цените за другите браншове са 36 лева за " А " и по 18 лева за останалите три трибуни - " В ", " Г " и " Б ". Към момента най-вече свободни билети има за Сектор " Б ", като една от аргументите е, че за него бяха пуснати на-много пропуски - 4290. Другата причина е, че почитателите на ЦСКА-София не обичат да седят там, тъй като този бранш се възприема като дом на агитката на Левски.

С пропуск за мача с Клуж се е сдобил и известният публицист и радиоводещ Ники Кънчев. Продажбата продължава и през днешния ден на гишето на фенмагазина на " Армията ", като билетите са поименни.

" Тема спорт "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР