Прочутият музикален фестивал Коачела се завръща в петък за първи

...
Прочутият музикален фестивал Коачела се завръща в петък за първи
Коментари Харесай

Музикалният фестивал Коачела се завръща след тригодишно прекъсване

Прочутият музикален фестивал Коачела се завръща в петък за първи път от 2019 година и стотици хиляди гости се чакат в Калифорния на фона на увеличаващия се брой случаи на COVID-19 в Съединени американски щати, заяви Агенция Франс Прес.

Мащабното събитие се организира в два тридневни стадия - 15-17 април и 22-24 април. Тази година вземат участие Били Айлиш, Хари Стайлс и The Weeknd, както и Swedish House Mafia .

Изданието през 2020 година бе анулирано поради пандемията от новия ковид , последваха още две години на безредни промени в стратегия и концерти.

The set times for have arrived! See when your favorite artist is performing:
— billboard (@billboard)
След тригодишното спиране Коачела се възприема като тестово събитие за промишлеността , към момента в несигурно състояние след проблемите, провокирани от пандемията.

Организаторите споделиха, че няма да изискват документи за имунизация , носене на маски и съблюдаване на обществена отдалеченост.

Фестивалът се организира главно навън и се чака да посреща по към 125 000 запалянковци на ден от цялата страна и от чужбина , много от които са отседнали на палатки или в намиращи се наоколо хотели.

Фестивалът предлага два центъра за проби за COVID-19 - Говорителят на локалните здравни управляващи Хоси Арбальо сподели, че в региона ще се усили и потенциалът на лабораториите за проби. След като в цялата страна броят на инфектираните падна през януари, в този момент той последователно пораства, достигайки приблизително до 31 000 нови случая дневно по данни на Центровете за надзор и профилактика на болесттите.

Who are you most excited to see perform at the.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР