Прочетох коментара на Кирил Петков по повод на действията на

...
Прочетох коментара на Кирил Петков по повод на действията на
Коментари Харесай

Диагностицираха Киро! Андролова го срина със земята: Под пълна зависимост е и контрол от баща си

Прочетох коментара на Кирил Петков във връзка на дейностите на прокуратурата и повдигнатите обвинявания за вреди, свързани с газовата рецесия.
България до момента не се е сблъсквала с подобен възвишен повествовател на лъжи!
Съкрушително е да се следи тази полит-интелектуална злополука. Не може в живота да се конструираш в такава голяма степен върху лъжи и измислици. Лошото е, че при Кирил Петков това е патология от психиатричен темперамент. Аз мисля даже, че той не схваща, че тиражира лъжи.
Той плува в неистинността напълно комфортно, изкривявайки действителността съгласно своите деформирани форми, потребности, придвижвания. Той живее в фиктивен свят, който самичък си съчинява, реди си илюзии, влива си жизненонеобходим за него високосамочувствен опиат и е под цялостната взаимозависимост и надзор от страна на татко си. Това е сериозна диагноза.
Абсолютната самоубеденост, че той е кадърен да ръководи страната и че нито един от фактическите му и потвърдени провали не е неуспех, съгласно него, а е виртуозна победа, е някаква налудност.
Но по-лошото от измисления свят на Киро са желанията, схемите и концепциите за огромни покупко-продажби, на доста едро, от космополитен темперамент, които бяха планувани са добиване на средства посредством смяна на енергийната архитектура.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР