Само седмица ни дели от финала на третия сезон на

...
Само седмица ни дели от финала на третия сезон на
Коментари Харесай

Киара от ,,Ергенът“ призна за тежко заболяване: Бях в кома с минимален процент за оцеляване

Само седмица ни дели от финала на третия сезон на „ Ергенът “ и напрежението сред дамите във формата се усеща даже от екрана. До финала не съумя да стигне сладката Киара, която пък завоюва благосклонностите на феновете.
Тя гостува в подкаста „ Не съм подобен човек “, където разкри една строго защитавана загадка. Никога до момента не е споделяла, че е била на косъм от гибелта. Преди четири години е получила тежко заболяване, което я довежда до кома с най-малък % за оцеляване. Със сълзи на очите се връща към най-кошмарния си миг и по какъв начин е съумяла да се съвземе, предава Шоу Блиц.
Малко хора знаят също, че тя е била измежду огромните очаквания на художествената гимнастика и в случай че не беше получила тежка травма, то в този момент щеше да е едно от златните ни девойки. „ И да скърбя, няма какво да трансформира, по тази причина виждам да не го мисля “, изяснява тя пред репортера Красимир Красимиров.
Много забавно е запознанството й с певицата Емануела, която в началото я заплашвала. Без да знае, някогашният на певицата вкарал Киара в любовен триъгълник. Това разгневило Емануела, която незабавно поискала сметка от сегашната си другарка.
Няма по какъв начин диалогът да не мине и пред „ Ергенът “ и връзките й с останалите девойки и самия Алек. Киара е гневна на Христиана, защото й дала обещание да й даде паметната фраза „ Ща заапа “, само че по-късно се отметнала и Киара изгубила доста пари, труд и нерви.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР