Прободеното от баща си с нож в корема дете от

...
Прободеното от баща си с нож в корема дете от
Коментари Харесай

Оперираха намушканото от баща си дете

Прободеното от татко си с нож в корема дете от Варна е без заплаха за живота и в устойчиво положение. Детето е настанено в болница " Света Ана ", направена му е интервенция и се възвръща в отделението по детска хирургия, оповестява bТV.

Инцидентът стана през вчерашния ден в частен дом в квартал " Владиславово ". Бащата на детето е наркозависим и посещава метадонова стратегия.

Все още от прокуратурата не е повдигнато обвинявания на 42-годишния татко на детето. При задържането му мъжът е бил в несъответстващо положение, настанен е в психиатрична клиника. По думите на полицията той е рисков, както за себе си, по този начин и за близките.

Разследването по случая продължава. Според държавното обвиняване бащата и детето са живеели сами, а майката работи в чужбина.

От Агенцията за протекция на детето оповестиха, че откакто детето бъде изписано от лечебното заведение, то ще бъде настанено при родственици - баба и дядо по бащина линия, които са били в жилището, когато се е случил случаят. По думите на институциите, възрастните хора са неглижирали психологичното заболяване на своя наследник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР