Проблемният казус между Хебър Пазарджик и Ботев Пловдив продължава с

...
Проблемният казус между Хебър Пазарджик и Ботев Пловдив продължава с
Коментари Харесай

Пълен хаос - Ботев не е платил на Хебър, следва запорно съобщение за пловдивчани

Проблемният проблем сред Хебър Пазарджик и Ботев Пловдив продължава с цялостна пара, научи  Gong.bg . В първия ден от новата седмица по сметката на пазарджиклии не е постъпила и стотинка от прехвърлянето на Георги Николов на „ Колежа през януари месец. 

Известен факт е, че Хебър чака дължимата сума от 200 хиляди евро, а в допълнение и 20% наказателна клауза (бел.ред – 40 хиляди евро в допълнение). които гласяха, че Ботев се е разплатил по тази договорка, само че в Пазарджик не са получили нищо.

Тимът от " Георги Бенковски " ще предприеме ограничения, като ще изпратят запорно известие към банката на Ботев Пловдив .

Запорно известие е юридически документ, публикуван от съд или друга способена институция, който постанова краткотрайна възбрана или ограничаване върху разпореждането с избрани активи или средства на дебитор или трета страна. Това нормално се прави в подтекста на правосъден спор или взимане на дълг, където кредиторът желае да подсигурява, че длъжникът не ще трансферира или скрие активите си, до момента в който делото не бъде решено или дългът не бъде изплатен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР