Фешовете на модата тичаха“ към New Look тази сутрин, след

...
Фешовете на модата тичаха“ към New Look тази сутрин, след
Коментари Харесай

Колекцията New Look на Nadine Coyle накара феновете да тичат да пазаруват преди турнето Girls Aloud

Фешовете на модата „ тичаха “ към New Look тази заран, откакто започва, най-новият горещоочакван редактиращ шлагер на ирландската хубавица уеб страницата на търговеца на дребно тази заран и купувачите споделят, че „ се нуждаят от всичко “.

38-годишният Близнак е най-новата звезда, която прибавя, че е „ направена за носене от всеки “. Размерите варират от UK6 до UK22, с определени стилове, налични в Petite, Tall и Curve, тъй че сигурно ще бъде шлагер измежду купувачите.

Този разкош за по-малко редакции се концентрира върху композиция от с цени, започващи от £4,99. Любителите на Girls Aloud към този момент засипват с похвали сбирката, разяснявайки по какъв начин „ преди малко направи извършването на покупки на тоалети за турне доста по-лесно “.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Мечтаното “ облекло за плетене на една кука на Мишел Кийгън най-сетне се продава, защото тя пуска нова гама Very

Друг консуматор на обществените медии добави: „ Ами знам къде ще взема моите турне облекло от. Нямам самообладание да видя цялостната колекци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР