Нападателят Николас Джаксън призна, че прави много пропуски в момента,

...
Нападателят Николас Джаксън призна, че прави много пропуски в момента,
Коментари Харесай

Николас Джаксън уверява: Головете ще дойдат

Нападателят Николас Джаксън призна, че прави доста пропуски сега, само че даде обещание на почитателите на британския футболен клуб Челси, че головете ще дойдат в даден миг. 22-годишният сенегалец има 10 попадения в първия си сезон във Висшата лига, а в последните си осем мача във всички шампионати се е разписал единствено един път.

Джаксън дойде на " Стамфорд Бридж " от испанския Виляреал през лятото, когато Челси заплати 32 милиона лири за правата му. Той подписа контракт за осем години и ще остане без трофей в първата си, защото тимът отпадна от всички шампионати и се намира на девето място в класирането.

" Натрупаха ми се прекалено много пропуски и сигурно трябваше да вкарам повече голове ", съобщи Джаксън в изявление за Sky Sports.

" Искаше ми се следващата година да играем в Шампионската лига, само че всичко се случва с причина, тъй че ще я нападаме през идващия сезон. Не е чак толкоз значимо дали ще вкарам 10, или 15 гола. Важното е Челси да бъде допустимо на първо време и да радваме почитателите. Тогава головете сигурно ще дойдат.

" Аз персонално се старая да се усъвършенствам всеки ден. Важно е постоянно да съм разполагаем за игра и да оказвам помощ за тима. Направих доста пропуски, само че се пробвам да сътворявам положения и да въвеждам допустимо най-често. Надявам се идващият сезон да бъде по-добър.

За неприятното класиране на Челси има и аргументи, които са оттатък чисто спортните. Сред дълготрайно контузените са Уесли Фофана и Кристофър Нкунку, за които бяха изхарчени над 120 милиона лири. Ромео Лавия, за който пък бяха хвърлени цели 58 милиона, е изиграл единствено един мач за Челси.
 Челси няма предпочитание да задържи Конър Галахър
Челси няма предпочитание да задържи Конър Галахър

Тотнъм се интересува от халфа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР