Лудогорец започва участието си в Шампионската лига още в първи

...
Лудогорец започва участието си в Шампионската лига още в първи
Коментари Харесай

Ясни са почти всички съперници на Лудогорец на старта в ШЛ

Лудогорец стартира присъединяване си в Шампионската лига още в първи квалификационен кръг. Българският първенец е измежду поставените тимове, само че не е ясно дали ще остане подобен в трети и вероятно в плейофа, тъй като зависи от това кои първенци ще продължат напред.

В първия чоп, който е на 18 и 19 юни ще се изтеглят двойките в Първи и Втори квалификационен кръг. Първите мачове са на 9/10 юли, а реваншите на 16/17 юли, а вторият кръг е седмица по-късно.

Лудогорец потегля този сезон с коефициент 26.000, като три тима от първи кръг имат по-висок коефициент от българския първенец. Това са Ференцварош, Карабах и Слован Братислава.

На този стадий са ясни 11 евентуални противника в Първи кръг и това са единствено първенци: Целие (Словения), Хамрун (Малта), Ларн (Северна Ирландия), Динамо Минск (Беларус), Пеневежис (Литва), Ордабаси (Казахстан), Викингур (Исландия), Струга (Северна Македония), Диферданж (Люксембург), Санта Колома (Андора), Виртус (Сан Марино).

Тепърва ще стана ясни първенците на още 7 страни, като молдовския Петрокуб и Динамо Батуми от Грузия чакат разпределението в коя урна ще попаднат. Това ще стане когато се изяснят първенците в Босна и Херцеговина, Косово, Амрения, Черна Гора и Албания.

Във втори квалификационен кръг Лудогорец ще има малко по-силни тимове като евентуални противници, а включително влиза ФКСБ от Румъния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР